Milan Topalović Topalko mnogima je i dan danas poznat kao jedan od najtalentovanijih izvođača na Zvezdama Granda, čovjek koji je pokazao izvanredan talenat i sigurno je jedan od najjačih ikada, pogotovo jer je pjesme pjevao sa takvom lakoćom, pa čak i one najzahtjevnije, te nikad niko ne bi rekao da su te pjesme teške kada vide njega kako ih lagano otpjeva. Naime, njegova kćerka je tada bila mala djevojčica, a to koliko on voli svoju kćerku je mnogima bilo divno. Ona je sad pak odrasla u pravu ljepoticu, a mnogi misle kako je Topalko u velikim mukama zbog toga.

Naime, o njemu se sve češće piše, ali  ne toliko kao pjevaču nego kao ocu atraktivne mlade Helene koja je privukla na sebe veliku pažnju u posljednjih par godina. Naime, svako malo osvane poneka njena provokativna slika u medijima i tabloidima, a a neki bi čak rekli i eksplicitna, a Topalko o tome nikada nije volio previše pričati u javnosti. Naime, on je sada ipak odlučio kazati nešto o tome, kako bi se zaustavile dalje priče, pogotovo jer se na njenim slikama može vidjeti da živi prilično luksuznim životom.

Naime, u medijima se pojavio navod kako Helena radi kao menadžerica nekog kluba odnosno splava u Beogradu, a Topalko je na to odgovorio kako je ona završila poslovni menadžment na fakultetu i da joj je to posao već posljednjih nekoliko godina. Pored toga, radi kao model za reklame, ali i za spotove, sve što je vezano za javne poslove u svijetu šoubiznisa. On se slaže sa svime što ona radi samo ne želi da postane pjevačica jer je po njemu to “gorak posao”, pogotovo sada u modernom dobu.

Ads