Djeca su ukras svijeta – jedna od najpoznatijih izreka koja je zaista tačna, jer su djeca najiskrenija bića koja nikada ne znaju prikriti nešto, pa zato i odgovori na neka pitanja znaju biti i više nego smiješna, ali i istinita. Koliko puta smo samo imali prilike čuti neke urnebesne odgovore na pitanja o svakodnevnom životu kada su djeca u pitanju, a najviše od djece u vrtićima. Tako se sjećamo sada već kultnih odgovora poput „Bože, Petra“ ili jednog dječaka kojeg su zamijenili za curicu pa je morao da ispravi tetu i kaže „Ali, ja sam muško.“

Pored toga, jedan dječak je na pitanje ko je predsjednik imao vrlo kratak i jasan odgovor, a to je „lopov“. Ipak, tu se često dešava da i djeca samo ponavljaju ono što čuju od svojih roditelja, što je vjerojatno i ovdje bio slučaj. Pored tih stvari, sada se na internetu mogu naći vrlo domišljati i smiješni odgovori na zadaće i zadatke u školi. Da se djeca znaju snaći i izvući iz svake situacije, govori i dječak o kojem danas pišemo.

Obzirom da se radi o operacijama sabiranje i oduzimanje, u pitanju je vjerojatno početak osnovne škole, a pitanje je glasilo ovako: „Tata je pojeo osam kolača, mama tri manje, koliko su zajedno pojeli?“ Maleni dječak je iznenadio učiteljicu, ali i svoje roditelje kada je na to pitanje odgovorio „tepsiju“. Ovaj zadatak postao je viralan vrlo brzo a mnogi ljudi u komentarima pišu da nije rekao ništa pogrešno, a tepsija dobrog kolača sigurno ode za čas.

Ads