U poslednje dve nedelje svi mediji u Srbiji pišu o Anastasiji Ražnatović i njenoj vezi sa nemanjom Gudelj. To nikao nije mogao ni da pretpostavi, jer je ona pre par meseci tek prekinula vezu sa svojim verenikom vezu, koji je inače iz Novog Sada. Sve je inače mirisalo na svadbu, ona se preselila u Novi Sad, a onda bum…

Samo su se oglasili na društvenim mrežama te naglasili da je emocija jednostavno nestalo i da je svako krenuo svojim putem. Tako je pre nekih 10 dana na njihovim Instagram nalogu izašla slika sa večere u Sevilji, gde je Anastasija sedela sa njegovim bratom i sestrom, a također je upoznala i njegove roditelje. 

Međutim, Anastasija je bila čak i na derbiju Sevilja-Real Madrid, a on je trebao da dođe za vaskršnje praznike u Beograd i da upozna cecu, ali to se za sada nije desilo. Također, sada se po kuloarima pojavila i priča da je ona prevaarila svoga verenika sa Gudeljom, a ona se nije oglašavala po ovom pitanju. Takođe, poznato je da Gudelj voli lepotice koje se bave pevanjem, a njegova bivša je Sanja Vučić, koja je inače pevačica grupe Hurikejn. 

Ostaje nam samo da vidimo, kakva će relacija dalje da bude između Sanje i Anastasije, jer dele istu scenu. Razlog njihovog prekida je kako su rekli u tom periodu, prevelika udaljenost, tako da je došlo samo do zahlađenja, a Anastasija već najavljuje da će da žđivi na relaciji Sevilja-Beograd. Ostaje nam da vidimo da li ćemo da vidimo svadbu godine u Srbiji. 

Ads