Diskvalifikacija takmičarke “Zvezda Granda” Vanje Knežević i dalje je tema broj jedan u domaćim medijima, a kako prenose neki mediji u Srbiji, čini se da iza svega stoji jedna druga kandidatkinja iliti takmičarka koja pripada suparničkom taboru. kako je otkrio jedan izvor blizak takmičenju, jedna učesnica iz grupe koju vodi Jelena Karleuša, zbog koje je Vanja izbačena iz takmičenja, je Jeleni proslijedila printskrin storija zbog kojeg je Vanja izbačena, a kojeg je pdijelila na Instagramu nakon emisije u kojoj se digla velika prašina. Prema riječima izvora koji je bio svjedok cijeloj situaciji, sada je među ostalim takmičarima nastao pravi haos, a jedan od takmičara je rekao i ovo:

”Ovo nije prvi put da takmičari namještaju jedni drugima, ali se nikada nije desila ovolika gungula. Vanja možda jeste pogriješila što je podijelila taj stori, ali jako je ružno da je prijavljuju učesnici koji se s njom takmiče. Mi kandidati otprilike znamo ko je to uradio, ali ne želimo da imamo probleme ni sa produkcijom, a ni sa članovima žirija, pa ne govorimo javno o tome. Kada se sve bude završilo, imati ćemo priliku da kažemo i ko je taj koji smješta svojim kolegama”

Novinari su nakon toga kontaktirali i Vanju Knežević, a ona nije bila iznenađena kada su joj novinari rekli za razlog zbog kojeg je kontaktiraju. Ona je rekla da je riješila da stavi tačku na sve, te je dodala još i ovo: ” Za mene su “Zvezde Granda” završena priča. Više ne želim da komentarišem ništa što ima veze s tim takmičenjem. Okrenula sam se svojoj karijeri i to je sve o čemu ubuduće želim da govorim u medijima”

Novinari su saznali da je Vanja upravo imala manji problem sa tom takmičarkom koja ju je prijavila pred početak snimanja sporne emisije, a to je saznala i njena mentorica, te mnogi smatraju da je to razlog zašto je nastala cijela ova loša situacija i zašto je Jelena na taj način kritizirala Vanju

 

 

Ads