Luna Đogani preko noći je postala jedna od najpoznatijih medijskih ličnosti u Srbiji, ali i šire, gdje god se gleda poznati rijaliti “Zadruga”. Iako je su je prije svi znali samo kao kćerku Gagija Đoganija i Anabele Atijas, ona je ulaskom u rijaliti postala poznata po vezi sa Slobodanom Radanovićem koji je u to vrijeme još uvijek bio zakoniti suprug Kristine Kije Kockar. Oni su bili najpoznatiji preljubnici u Srbiji, a unatoč tome, Luna je dobila veliki broj fanova, koji je podržavaju u svemu.

Tu je bilo svega i svačega, pa je tako kasnije i Anabela ušla u rijaliti, a poslije nje je i Gagi bio dio “Zadruge”, pa je sva privatnost ove porodice izašla u javnost, kao i njihove konstantne svađe i prepirke, pogotovo između Lune i Anabele. Ipak, ona je od Anabele dobila stan, ali je također i dobila glavnu nagradu pobjedivši u prošloj sezoni ovog rijalitija. Međutim, pare se troše brzo, pogotovo kada nemate odakle da ih namirite, a nju je baš uhvatio peh, obzirom da se htjela posvetiti pjevačkoj karijeri, ali je to sve brzo otišlo u krivom smjeru, obzirom da nije postigla neki dobar uspjeh.

Ono što je ipak ponajviše iznenadilo sve, jeste bilo kada su pročitali vijest od jedne  Lunine vjerne obožavateljice, koja je na svoj status stavila apel za pomoć za Lunu. Naime, ona je navela kako je Luna u finansijskim problemima, kao i njena porodica, pa su tako ona i još par administratora koji drže fan stranice otvorili račun na koji se mogu uplaćivati donacije za pomoć njihovoj mezimici.

Ads