Starlete su danas postale jedne od najpopularnijih javnih ličnosti, i to ne samo zbog rijalitija u kojima se često proslave, nego i zbog društvenih mreža. Naime, one koriste ove mreže kako bi se promovisale, ali onda tako skupljaju i pratioce, postaju sve poznatije, a onda krenu razna sponzorstva, putovanja i ulaganja. Najgore je što se za njima onda vode mlade djevojčice i djevojke, kojima život starlete izgleda bajan jer imaju novac, slavu i sve što požele, barem tako izgleda izvana na slikama. Međutim, malo koja od tih djevojčica zna na koji način one dolaze do novca.

Soraja Vučelić najbolji je primjer starlete koja je bogato unovčila sve svoje estetske zahvate, jer je pomoću njih postala fatalna žena koja je ulovila ruskog milijardera. Soraju danas također možemo vidjeti na društvenim mrežama kako svakodnevno objavljuje nove slike na kojima se hvali skupim stvarima i luksuznim domom. Ipak, ne prođu sve starlete jednako, pa tako mnoge na kraju završe neslavno ili iskorišteno. Mnoge od njih krenu sa estetskim zahvatima umjerenije, ali znaju i pretjerati pa na kraju u potpunosti izgube oblik lica i svoj lični opis. Jedna od njih je i Tijana Đuričić koja je otišla u krajnost sa plastičnim operacijama.

Naime, nju su čak nazivali “horor starletom”, ali i “kraljicom silikona”. Tijana je izgledala bukvalno kao hodajuća plastika, mnogi su smatrali kako se izobličila do te mjere da je postala neprepoznatljiva, a čak je mijenjala i boju očiju stavljajući leće. Bila je i učesnica jednog rijalitija, ali je nakon toga potpuno nestala sa scene, sve dok se nije pojavila ponovno neprepoznatljiva. Naime, povadila je većinu umetaka, više ne stavlja leće, a promjenila je i boju kose. Moramo priznati da danas izgleda mnogo bolje nego ranije.

Ads