Konstrakta je preko noći postala planetarno popularna, a koliko je pema koja je pobedila na ovogodišnjoj Beoviziji u stvari postala popularna, pokazuje i podatak da je prbva u trendingu u čak 15 zemalja u svetu, što se nikada nije desilo u istoiji ovog takmičenja. Međutim, ona je i pre imala karijeru, koju i dan danas ima, “Zemlja gruva” je njen bend koji je prisutan na sceni preko poslednjih 10 godina.

Mnogi ovih dana pevuše stihove “umetnica mora biti zdrava”m a društvene mreže jednoistavno gore od ovih, ali i drugih stihova iz same pesme. Mnoge javne ličnosti su podržale pesmu od Konstrakte,ali imamo onih poput Ace Lukasa koji je ne odobravaju, a u pitanju je obična ljubomora i ništa više. Relno, Srbija napokon ima pesmu koja je super moderna, čudna i jako orginalna.

Sada se oglasila i Eva Ras, koja nije podržala ovu pesmu, jer ona misli da je ovo pesma protiv bolesnih ljudi?! ” Ja ne znam šta je njih inspirisalo na to, ali mene je jeza podilazila kad sam to slušala, a kad sam te latinske rečenice na „Guglu” prevela, onda sam bila potpuno šokirana da je to jedna fašistička pesma koja govori protiv bolesnih ljudi, a na planeti Zemlji više je bolesnih nego zdravih. I da ona forsira da je upala jetre ružna, pa nije ružna.”, rekla je Eva Ras.

Eva Ras je također navela, da je ona itekako direktno prozvana, i da definitivno je tako doživela ovu pesmu. “Sad mi je nedavno izašao novi roman, znači ja po njoj nisam umetnica, zato što me 20 godina leče od tu mora?! Ja imam 82 godine i ja se vrlo dobro sećam Drugog svetskog rata, to je Hitler radio, da sortira ljude na zdrave i bolesne” – izjavila je poznata srpskaa glumica.

Ads