U nastavku današnjeg članka pišemo malo o lažima, koje su itekako postala aspolutna svakodnevnica naših života, i bez toga se očigledno više nikako ne može. Pogotovo je postala i više nego učestala u bračnim zajednicama, a mi vam danas donosimo jedan tipičan primer, kako vas to zapravo i više nego može koštati.

Ovo je priča o dva drugara, te je jedan od njih zamoolio ovog druugog da mu zaručnicu zaposli kod sebe, jer se bojao da ako slučajno ode u veliki grad, njihova veza koja je trajala pune dve godine jako brzo bi se mogla razbiti zbog loših utecaja koje donosi velika sredina. On je jako verovao u prijatelja koji je pristao na tu opciju, završila je praksu u njegovoj firmi, a onda ju je lak i zaposlio kao tehnologa jer se ukazala potreba za tim radnim mestom.

Međutim, kako je vreme prolazilo ona se polako krenula hladiti od njega, bila je sve zamišljenija, često je odlazila na poslovna putovanja i bilo je sve teže da se živi sa njom. Jedan dan je bio sa prijateljima na piću, a nakon toga je video i svog druga kako sedi sam u autu, krenuo je napolje da ga pozdravi, a onda je njegova devojka ušla u prednje sedište i krenula je da se ljubi sa njim, njemu su se noge odsekle od šoka.

Kada je došao dan venčanja, najbolji drug mu je čak bio i kum. Međutim, kada ga je matičar uupitao da li je uzima za devojku, on se okrenuo i pitao kuma, “Kume, uzimaš li je ti ili ja, čisto da znam?” Ostatak teksta pročitajte ovde..

Ads