Pre tačno 31 godinu nas je napustio slavni Fredi Merkjuri, a bilo je to 23. nomebra 1991 godine dan pre engo je svima obelodanio da ima HIV, a još uvek se ne zna gde je tačno sahranjen. Bio je mračan novembarski dan 1991 godine kada je svet preplavila vest da je umro Fredi Merkjuri, britanski pevač i tekstopisac i član rok benda Kvin. Dan pre smrti Fredi je svima rekao da je zaražen HIV-om.

Međutim, najveću tajnu ipak je poverio Meri Ostin, a bila je njegova žena ljubav iz mlađih dana. Pored svih muškaraca sa kojim je spavao nju nije nikada prestao da voli. Bila mu je verenica sve dok nije smogao snage i njoj prvoj rekao da je on zapravo gej. Ali, ona je ipak ostala uz njega i čuvala sve njegove tajne pa i onu najveću, punih 31 i kusur godina ona i dalje nikome nije rekla gde je sahranila Fredija. On nije želeo da ikome oda tajnu i nije želeo da neko zna gde se nalazi njegov pepo, kako njegov grob ne bi bio oskrnavljen, pa je ovu tajnu poverio ženi za koju je govorio da je ljubav njegovog života.

On je testamentom obavezao svoju bivšu verenicu Meri Ostin da se pobrine za pepeo i nikada javno ne saopšti šta je uradila s nim. Njoj je na starateljstov dao i svoju voljenu mačku, a Meri i dan dnaas živi u stanu koji je ona nasledila upravo od njega. Za sve ove godine uspela je da opravda njegovo poverenje pa je tajnu o njegovoj urni sačuvala čak i od njegovih roditelja i njegovog kasniej emotivnog partnera Džimija Hatona. Meri i Fredi su svoju vezu započeli početkom 70 tih godina prošlog veka i bili su skupa pet godina. Ostatak čitajte ovde. 

Ads