Nažalost, u posljednje vrijeme sve češće možemo čuti za veliki broj tragičnih slučajeva u kojima život pretežno gube mlade osobe, a i veliki broj poznatih ličnosti nas je napustio u ovoj godini. Istina, mnogo je teže prihvatiti sve to sada kada se nalazimo u ovako ružnom periodu kada je korona zavladala svim aspektima našeg života, pa nam je sve dodatno zakomplikovano, a svakodnevno samo slušamo nove cifre preminulih u svijetu. Ipak, sa druge strane, istina je i da veliki broj mladih ljudi u posljednjih nekoliko godina obolijeva od raznih drugih bolesti, a srce je najčešći uzrok smrti.

Iako je ranije bilo nepisano pravilo da srčane ili moždane probleme imaju samo stariji, čini se kako to nikako ne mora biti slučaj i da se može desiti vrlo često da i mladi obole od srca, a što se najbolje moglo vidjeti kod profesionalnih sportaša koji su padali na terenima. Danas nas je tako potresla još jedna vijest o smrti mlade glumice, Oh In-hye koja je inače poznata kao južnokorejska glumica. Svi su ostali u šoku kada su čuli vijest o njenoj smrti pogotovo zbog toga što je glumica imala samo 36 godina, a umrla je zbog srčanog zastoja, kako se navodi u izvještajima policije i vatrogasaca.

Mladu glumicu pronašao je njezin prijatelj, a iz policije navode da ima čak i indicija da se spremala na pokušaj samoubistva, a nije poznato da li je njen prijatelj došao da je spasi, ili zašto se našao tu. Od mlade glumice oprašta se veliki broj fanova na društvenim mrežama.

Ads