Balkanska diva kako voli i sama sebe da naziva, Jelena Karleuša je poznata po tome da voli da izaziva skandale gdej god da se pojavi. U stvari ona se ponaša potpuno prirodno po svom mišljenju a to što većina ljudi smatra da je nejno ponašanje skandalozno, nju nimalo ne brine.

Poznata je po tome da svoje mišljenje uvijek iznosi javno i bez dlake na jeziku, a omiljeni je član u Zvezdama Granda, gdje sa popularnom pjevačicom Marijom Šerifović čini odličan tandem. Jelena već dugo nije snimila ništa novo i izgleda da joj je honorar koji dobija od Saše Popovića sasvim dovoljan. Naravno veliku ulogu igra i to što njen muž Duško Tošić zarađuje ogromne pare igrajući za jedan kineski fudbalski klub.

Tako je Duško prije nekoliko mjeseci svojoj supruzi poklonio vilu na Dedinju koji je platio dva i po miliona eura a koja ima ogromno dvorište sa bazenom, četiri kupatila i najsavremeniji video nadzor. Ipak, Jelena je odlučila da ne želi više da se brčka u svom bazenu pa je zajedno sa svojim kćerkama otišla na ljetovanje u Antaliju gdje je odsjela u jednom od najboljih hotela.

Njih tri uživaju u svom ljetovanju a Jelena redovno i svoje fanove na društvenim mrežama časti svojim fotkama sa bazena i plaže. Ona je objavila fotografiju u žutom kupaćem kostimu koji bi malo ko imao hrabrosti da obuče, osim nje naravno. Fanovi su bili oduševljeni a u komentarima su se samo nizali komplimenti poput, predivna, diva, najljepša i slično. Šta vi mislite o ovome?

Ads