U nastavku današnjehgh članka malo se vraćamo u davna vremena i posvećujemo se staroj dobroj narodnoj muzici, koja je tada bila nekoliko klasa ispred svoga vremena. I dana danas se slušaju neki veliki hitovi iz tog vremena. Dovoljno je samo reći Toma Zdravković, Đemsa Suljaković, Lepa Lukić, Šaban Šaulić, Danas kada se pogledaju nove zvezde, to nije ni izbliza kao nekada pre.

Jednostavno su došla totalno druga vremena, kada se puno više gleda izgled, kao i sami spotovi, a kvalitet pesama je definitivno u drugom planu. Mi se danas bavimo sa jednim pevačem koji je totalno pao u zaborav, a u svoje vreme je definitivno bio top pevač. Evergrin muzika je bila onim čime se on bavio, a danas je ta vrsta muzike totalno zaboravljena. On se zove Slobodan Boba Stefanović i rodio se 21. maja 1946. godine u Beogradu, pa je veoma poznat pjevač bio u to vreme. Odrastao je u Čuburi, malo beogradskom prigradskom naselju, a od malih nogu je definitvno od straijih drugova video gitaru u koju se definitivno zaljubio.

Već kada je imao 15 godina, njegova karijera je krenula i to je bilo 1962. godine u vokalno-instrumentalnom sastavu “Zlatni dečaci”, tu je prvo bio gitarista, a kada im je pevač otišao na odsluženje vojnog roka, on je stao za mikrofon i deffinitivno sve oduševio kako peva. Ono što je bilo karakteristično za njegovu karijeru je bilo to, da kada je veliki Elviss Prisli izdao svoju prvu ploču i postao planetarno popularan, on je imao prvi nastup u jednom beogradskom, restoranu i tako je zapravo sve i krenulo. 

Ads