Biljana Secivanovic je definitivno jedna od kvalitetnijih pevačica u celoj regiji, a koja medijski uopšte nije ispraćena koliko bi zapravo trebala da bude. Ona je krenula od samoga dna, odnosno u jednoj od prvih sezona Zvezdi Granda, ušla je u finale, i nije bila niti blizu poibede, ali je publika itekako shvatila o kakvom se tu kvalitetu radi, tako da je ona napravvila i više nego solidnu karijeru. 

Međutim, u privatnom životu, nikada nije imala ni upola sreće kao u poslovnom životu, jako mlada se zaljubila u jednog biznismena iz Beča, koji je konstantno odlagao venčanje, a kada je saznao da je Biljana u drugom stanju, odlučio je da nestane iz njenog života. 

Tada je Biljana donela jako tešku odluku, te je odlučila da rodi i da bude samohrana majka, bez obzira na sve. Nakon par godina sreća joj se somehnula, i ona se napokon udala prošle godine, a mnogi su je prozivali na društvenim mrežama, da joj muž može biti otac, ali je razlika u goddinama jako malaa između njih dvoje. 

NAime, Aleksandar nenadić je poznati srpski biznismen, koji nikakao nema veze sa estradnim svetom, a on je Biljani čak 4 čovek koji ju je zaručio, ali je ipak iispuunio obećanje bez obzira što ima sina iz prošloga braka. I on također ima ćerku, tako da danas svi četvero žive zajedno. 

Ads