Suzana Mančić jedna je od najatraktivnijih voditeljki sa ovih prostora, a postala je poznata po svojoj ulozi kao “Loto” devojka, ali i po privatnim snimcima koji su isplivali u javnost, a koji se  i dan danas vrte po mnogim internetskim stranicama. Naime, ona je oduvijek važila za jednu od najljepših voditeljica, a okušala se i u pjevačkim vodama, iako tu nije imala toliko uspjeha, pa se vratila svom starom poslu voditeljice. Nje se sjećamo iz perioda kada je bila voditeljica u Grandu, a kasnije se povukla sa scene.

Ono što malo ko zna jeste da je Suzana imala i određenih zdravstvenih problema koji su je mogli koštati života, a sve se to odigralo zbog uzimanja tableta za mršavljenje. Kao što već svi znaju, ona je žena koja je uvijek vodila računa o svom izgledu, čak i danas kada je ušla u godine. Jednostavno, navikla je da dobro izgleda i uvijek se trudi da se takmiči sa mlađim kolegicama u izgledu, što joj ide dobro, obzirom da i danas važi za veliku ljepoticu. Ipak, ona je također bila pobornik tableta za mršavljenje sve dok je to umalo nije ubilo, a onda je ispričala svoju priču.

Pronašla je neke tablete za mršavljenje na internetu, pa je odlučila da ih proba misleći kako joj ne mogu naštetiti. Međutim, jednom prilikom je uzela veću dozu od preporučene, zbog čega je završila na bolničkom liječenju. Tek je kasnije otkriveno da te tablete u sebi sadrže amfetamin koji može prouzrokovati kobne posljedice ako se uzima u većoj dozi od dozvoljene. Srećom sve se dobro završilo na kraju, ali je i sama rekla da je bila u veoma teškom stanju.

Ads