Sada se već sa sigurnošću može reći kako je Kristijan Golubović jedan od najzanimljivijih persona u Srbiji, barem sa tačke gledišta rejtinga televizijskih programa, obzirom da je rijaliti program “Zadruga” trenutno jedan od najgledaniijih stvari u Srbiji, bez obzira na to što se sada prikazuje isključivo u noćnim terminima. Naime, Golubović je svojim ulaskom u rijaliti donio ogroman profit za rozu televiziju, obzirom da im je gledanost još više porasla, a upravo iz tog razloga oni Kristijanu sada plaćaju lijepe sume eura kako bi došao u svaku narednu sezonu.

Kristijan je našao odličan način za zaradu, kako je i sam priznao, obzirom da novac koji dobija u rijalitiju nikad ne bi mogao na pošteniji način dobiti u životu, pa je samim time kazao kako ga kritike drugih, koji mu kažu da nije normalan što ulazi tamo, i ne zanimaju toliko, jer “ko bi odbio 350 hiljada evra da uđe u rijaliti”, kako je i sam Kristijan rekao jednom prilikom. Naime, on vrlo otvoreno priča o tim ciframa, a kazao je i kako će ove sezone dobiti oko 150 hiljada evra ali isto tako i stan u Beogradu na vodi, koji je trenutno u fazi izgradnje. Što se tiče stanova, i stan u kojem trenutno živi zapravo je vrlo moderan i mnogi bi rekli luksuzana priznao je da je u njega uložio preko 30 hiljada eura samo za renovacije.

On je ovo objavio prije nego je ušao u novu sezonu rijalitija, a kazao je i kako radi sve da bi njegove supruga i kćerka mogle uživati. Stan u kojem borave nalazi se u Kraljevu, a navodno ga je Golubović i kupio svojoj supruzi, Ivani.

Ads