Ove neddelje idemo sa malo relaksirajućim temama koje će nas sasvim sigurno opustiti u ovako tmurnom i kišnom danu. Na internet portalima, ali i društvenim mrežama konstantno imamo razne testove i kvizove, koji nam definitivno mogu dobro doći, jer na taj način em štto ubijemo dosadu, također širimo vidike, i nadopunjujemo svoje znanje.

Mi se danss malo fokusiramo na drevne kulture poput indisjke ili azijske, koje su itekako suujeverne, a koje itekako veruju u život posle smrti. Da li vi verujete uu ovakve stvari? Mnogi misle da definitivno ima život posle života i da ovo zemaljski život nije baš sve što nam se nudi i što zapravo živimo. Kao što i sami možete da vidite danas za vas imamo jednu tabelu koja može jako puno da kaže o vama.

Radi se naime o datumu rođenja, koji može da kaže jako puno o vama. Naime, reinkarnacija je svakako bitan segment za ovu našu današnju temu, jer primera radi stari indusi veruju da smo bili možda biljka ili životinja pre ovozemaljskog života, i da ćemo nakon svega možda da budemo opet životinja ili opet biljka. Ono što je jako bitno je to, da se nikako ne sećate vaših prethodnih života. Šta vi mislite vezano na ovu temu?

Kao što i sami možete da vidite, na osnovu ove tabele, gde imamo godinu rođenja, ona vam zapravo govori i donosi koja je vaša karma, i kakva je zapravo vaša sudbina ili u stvari prošlost. Jeste li negde drugo ovo videli, i koliko zapravo verujete u sve ove stvari?

Ads