Bez obzira da li pratite rijaliti Zadruga ili ne, morali ste čuti za Lunu Đogani. Djevojka koja je u svom prvom pojavljivanju u ovom rijalitiju stupila u ljubavnu vezu sa oženjenim muškarcem i bez imalo stida sa njim vodila ljubav i pred kamerama, je postala preko noći poznata i svi su pričali o njoj kao o ženi koja nema nimalo morala ali ih to nije spriječavalo da prate događanja u Zadruzi.

Kada je produkcija uvela u rijaliti i suprugu pjevača Slobe Radanovića koji je bio u vezi sa Lunom, po prvi piut su se ljudi sa ovih prostora susreli sa očitim ljubavnim trouglom koji su mogli pratiti svaki dan i mnogi su uživali u tome. Naravo, veza između Lune i Slobe se završila ubrzo nakon što je završena ta sezona rijalitija a Luna je pokušala da napravi karijeru pjevačice što joj nije uspjelo a to nikoga ni ne čudi jer uopšte nema sluha.

Da bi ponovo došla do novca Luna je opet ušla u Zadrugu i opet počela ljubavnu vezu sa Markom Miljkovićem, a sada su učesnici bili i njeni roditelji Anabela Atijas i Gagi Đogani i opet nije nedostajalo skandala u čijem je središtu uvijek bila Luna. Ova djevojka ima veliki broj fanova koje je iznenadila svojom najnovijom objavom na Instagramu. Video pogledajte ovdje.

Naime ona je objavila snimak na kojem se nalazi Marko Miljković i u opisu napisala Moj muž. Mnogi su bili ne malo iznenađeni ovom objavom i mnogi su u komentarima postavljali pitanja da li se zaručila ili se stvarno udala za Marka. Oni koji navijaju za to da njihova veza uspije su im čestitali, mnogi su postavljali pitanje da li je istina ovo što je Luna napisala, alli ona na komentare nije odgovarala.

 

Ads