Crna hronika se puni iz dana u dan, a tamo možemo sve češće vidjeti vrlo bizarne i jezive slučajeve, baš poput ovog o kojem danas pišemo. Naime, sve je više umrlih i poginulih, ali ovakve stvari lede krv u žilama, kada neko namjerno i namjenski uradi ovakve stvari drugom biću. Naime, iako se ubistva dešavaju skoro svakog dana, ipak je posebno brutalno i jezivo kada neko ubije, zadavi i zapali osobu, što znači da je potpuno svjesno i planirano počinila ovakav zločin.

Naime,54-godišnja Ljiljana Simić nestala je 06.09.2020 godine, a njen nestanak je prijavljen kada je porodica vidjela da se nije ukrcala taj dan na avion. Naime, Ljiljana je bila državljanin Kanade, a u Kotor je došla, kako kaže njen muž, da bi prodala svoj stan. Agenti za nekretnine su joj našli manji stan za 100 hiljada eura, pa je onda ona prodala svoj za 210 hiljada eura, obzirom da u Crnu Goru svakako dolazi povremeno. “Javila se da dolazi, ali ovamo nije došla. Komšije su nam rekle da su je vidjeli kako je 05.09.2020. izašla iz stana sa koferima, zbog čega sam odmah zvao RCMP (Kraljevsku kanadsku konjičku policiju) i kanadsku Ambasadu u Beogradu. Komšinica je pozvala policiju u Kotoru i spojila nas.”

Policija je odmah uzel izjavu njenog bivšeg muža koji je rekao kako joj je dao SIM karticu kad je došla u CG, a tako su i otkrili Zorana Marića. On se čak vidi i na snimcima kako tri večeri dolazi kod nje, a jako često su se i čuli telefonom. Sve ovo je vrlo čudno, a Zoran Marić je uhapšen zajedno sa saučesnikom zbog svirepog ubistva Ljiljane Simić.

Ads