Još od djetinjstva smo slušali o raznim sektama u svijetu koje zavode mlade ljude, ali i one koji žele postati uspješni te im nude razne stvari u zamjenu za njihovu dušu, život ili tijelo. Veliki broj ljudi vjeruje u to kako na svijetu postoje određena tajna društva kojima je glavni cilj da preuzmu kontrolu nad cijelim svijetom, a nerijetko čujemo i termin Novog poretka u svijetu gdje bi bogati trebali da vladaju, dok bi oni koji nisu imućni bili kao njihovi robovi. Sve ovo su naravno samo teorije zavjera i ne mora uopšte da znači da su tačne, ali se čitava fama stvorila oko toga.

Ipak, ono što se otkrilo danas u Srbiju je doista jezivo, a nema drugog objašnjenja sem da je neka sekta u pitanju. Naime, dvojica planinara, Jovan Cvetković i njegov kolega, odlučili su se obilaziti nepregledne terene nadomak Zaječara, a kada su došli do jedne pećine, imali su šta i da vide tamo. Na jednom kolcu je bila nabijena lobanja i jedna kost, a od toga im se sledila krv u žilama. Međutim, njih to nije spriječilo da uđu u pećinu, a tek onda su zatekli scene kao iz horor filmova. Naime, u pećini su našli hrpu ljudskih kostiju, od čega su mogli raspoznati još 2 cijele lobanje i jedan dio treće. Vjeruju kako tu ima puno više tijela, ali su ove lobanje uspjeli raspoznati.

Kažu da je posebno jezivo to što odgorjela vatra nije izgledala kao da dugo stoji tu, što znači da je neko nedavno bio na tom mjestu, a prizor izgleda kao da neko tu radi neke obrede ili se “zabavlja”. Na mjesto su odmah došli policajci, ali i forenzičari koji će raditi na rasvjetljivanju ovog slučaja. Ostatak teksta i detalje pročitajte OVDJE

Ads