U nastavku današnjeg članka malo se dotičemo domaže estrade i svakako dešavanja na istoj. Mnogo je afera i dešavanjaa na srpskoj sceni o kojoj se nikada baš puno ne piše. Sve se krije kao zmija noge, kada je u pitanju neka sramopta, a kada se treba hvaliti sa luksuzom, ili zaradom sa nastupa, e tada bez problem anjihovi Instagram nalozi vrište od raznih fotki.

Tada se pokazuju nova kola koja se kupe, nove kuće, ili ekskluzivna putovanja, ali kada se treba ispričati neka porodična sramota, tada se ćuti kao zaliven. Mi danas govorimo o jednom starijem pevaču, a to je kao što i sami vidite Miloš Bojanić. Čovek koji je kao i Era Ojdanić preko 40 godina na muzičkoj sceni, a za njegov privatni život se itekako malo zna detalja.

Miloš Bojanić je tako poslednjih par godina bio i učesnik rijaliti programa jer je njegova karijera bila pala i to ne malo. Na taj način je pokušao da spasi svoju karijeru, ali nije u tome uspeo. Da stvar bude gora, u polednjim Parovima, je raskrinkan njegov privatni život, jer je svoju današnju suprugu bukvalno preoteo od svog rođenog brata. Brankica je od njega mlađa pune 24 godine, te je samo mesec dana pre nego što je njega upoznala, bila u dugoj vezi sa njegovim bratom.

Mnogi su ga tada u Perovima itekako osudili, ali njemu nije predstavljao problem, špto su ga prozivali zbog situacije koju je imao sa bratom. Kako vi gledate na sve ovvo, mislite li da je u redu to što je zapravo uradio?

Ads