Darko Lazić pretrpio je veliki gubitak u sada već prošloj godini. Poslije cijelog turbulentnog perioda koji ga je pratio posljednjih godina, još otkako se rastao od njegove kolegice Ane Sević, a kojom ima i kćerkicu do fatalne nesreće gdje je umalo izgubio život. Taman kada je sve krenulo kako treba i kada se ipak naziralo sunce iza svih tih tmurnih dešavanja, opet je uslijedio udarac koji ga je možda čak i najteže pogodio, a to je gubitak njegovog oca.

Naime, Darko je bio jako vezan za njega, a posebno ga je pogodilo to što mu je otac preminuo od komplikacija nastalih istom operacijom koju je radio i sam Darko i na koju ga je zapravo i nagovorio, što ga je dotuklo. Kroz cijelo ovo vrijeme bilo je raznih tračeva i spekulacija o tome u kakvim je odnosima Darko sa svojim kolegama i prijateljima, pa je tako čak i on pričao kako su mu određeni ljudi okrenuli leđa, dok su pak oni pričali kako se Darko otuđio od sviju, a bilo je priča i o tome kako je Darko u dugovima. Zorica Marković također se oglasila o cijeloj toj situaciji, pa je ispričala kako je Darko ostao i njoj dužan u njenoj kafani.

Posebno joj je teško bilo što je doživio takav gubitak, poslala mu je poruku i izjavila sućut, ali joj nikad nije odgovorio, dok ona pretpostavlja da se možda nije javio jer je mislio da će ga pitati za dug, što je po njoj bila totalno sporedna stvar. Ipak, ispričala je kako je on taj dug napravio u njenoj kafani dok je još imao dosta novca i da joj je obećao da će vratiti dug, ali to još nikada nije uradio.

Ads