Svadba i udaja su za skoro svaku djevojku najbitniji čin u životu. To je nešto o čemu one cijeli svoj život maštaju, njihov dan kada se mogu osjećati posebno, poput princeza jer se na taj dan sve vrti samo oko njih. Upravo zbog toga se mora raditi na pripremanju svadbe mjesecima, kako bi sve na taj dan izgledalo savršeno. Sve to se danas podiglo na još veći nivo, pa se od svadbi zaista pravi ogromna svečanost, ali sve mora biti kako mlada kaže.

Ipak, ne ide svakoj baš sve po planu, kao što nije išlo ni djevojci čiju priču danas prenosimo u cjelosti. Naime, jedna mlada djevojka iz Kruševca morala je podijeliti svoju priču sa javnošću, iako je ipak htjela ostati anonimna. Ona je kao i sve druge djevojke na dan svadbe htjela da bude u centru pažnje, ali joj to baš i nije išlo za rukom. Naime. kada je čula rečenicu „Imam ja nešto svoje prije gospođo matičarko, ako nije problem“, nije ni slutila šta će se naredno desiti dok nije vidjela kuma kako odlazi do djevojke, za koju čak nisu ni znali, a kamoli da su pojma imali da ju je zapravo doveo tu.

Kum Laza je znao koliko njima znači vjenčanje, a ipak je uradio tako nešto i uništio svadbu, barem ovoj mladoj. On je zaprosio svoju djevojku baš tu a onda su svi skočili i čestitali, pa čak i njen muž, ali ona nije mogla nikako. Ona kaže da, iako su svi drugi veseli bili, njoj je sve postalo svejedno i ništa joj više nije bilo dobro.

Ads