Dragana Mirković jedna je od najvećih zvijezda na Balkanu, pored Lepe Brene, pokojnog Šabana Šaulića i drugih, ali je ona jedna od onih kooji su i dan danas vrlo relevatne ličnosti i jedna je od rijetkih koja nikada nije voljela nikakve skandale ni afere, a kamoli da je voljela da se o njoj previše piše po novinama i tabloidima. Ona je svoju karijeru u potpunosti posvetila pjesmi i nastupanjima, kao i svojoj publici, te zato i jeste tako voljena pjevačica. Nju vole i stari i mladi, pa baš zato nikome nije jasno zašto bi neko baš njoj naudio na ovakav način.

Naime, Dragana Mirković je prijavila i policiji kako su je napali hakeri koji su tokom večeri “oteli” njenu zvaničnu stranicu na Facebook-u, a zatim počeli postavljati neprimjeren sadržaj. Ukoliko ste primjetili na ovoj društvenoj mreži neke čudne objave ili bilo kakvo čudno ponašanje, radi se upravo o tome. Naime, Dragana je odlučila prijaviti ovo i policiji zbog toga što još uvijek nije sigurna šta sve mogu dalje preuzeti. Naime, ona je i na drugim društvenim mrežama objavila kako je njena stranica “hakovana”, te je zamolila sve koji imaju profil na toj društvenoj mreži da odu na stranicu i prijave sve objave, ali i samu stranicu.

Nažalost, ovo nije prvi put da se dešava nekoj poznatoj ličnosti, ali se inače rjeđe dešavalo na našim prostorima sve do sada. S druge strane, svako ko zna Draganu, zna i kakve stvari ona inače objavljuje i odmah može primjetiti da nešto nije u redu, odnosno da nešto odudara.

Ads