Vjerujemo da kada ste pročitali naslov niste mogli da vjerujete da je ovako nešto tačno, i sigurno da ste pomislili kako je u pitanju laž ili neka fotomontaža, međutim nije, priča koju vam donosimo u nastavku je istinita, i koliko god mislili da je ovako nešto nemoguće, ipak jeste. Nevjerovatan snimak već danima unazad kruži društvenim mrežama.

Na video snimku se vidi kako je jednog hotela, tačnije hotela “Babin zub”, koji se nalazi na Staroj planini, a osoblje ovog hotela može da se pohvali kako su jedni od rijetkih u svijetu, koji su imali priliku da ugoste medvjeda. Dakle, na video snimku se vidi kako ovaj specijalni gost sjedi za stolom i nestrpljivo čeka svoju porudžbinu, a onda dolazi konobar koji donosi dvije kafe, i to jednu za gazdu, dok je druga bila za medvjeda, koje je lagano spustio na sto ispred ovog specijalnog gosta.

Zatim je gazda uzeo svoju tursku kafu i polako počeo da je pije i da uživa u njoj, dok je medvjed svoj topli napitak sa pjenom polizao i počeo je da gleda u drugu šolju, vjerovatno priželjkujući još. Ovaj veoma simpatični video snimak društvenim mrežama širio se brzinom svjetlosti, i pretežno je izazvao oduševljenje kod korisnika, a onda se dijelio nevjerovatnom brzinom. Evo i sami pogledajte kako je sve to izgledalo, a vaša mišljenja i komentare nam pišite ispod.

@dyp3sikzrlmg

♬ оригинальный звук – Zedin Avdić

Ads