Kupci u prodavaonici Walmart u Palm Springsu ostali su u redu za blagajnu kada im je žena prišla i počela im plaćati račune, a kad su je neki pitali zašto to radi, rekla im je kako je pobijedila na lutriji , pa želi na ovaj način podijeliti svoj dobitak.
Zanimljivo je da tu ženu nitko nije prepoznao, iako je svjetski poznata zvijezda, a prepoznata je tek kad se videozapisom situacije počeo širiti društvenim mrežama. Žena se svima predstavila kao Cici i nitko nije prepoznao plavušu na blagajni, koja je cijelo vrijeme plaćala račune jer je navodno pobijedila na lutriji. Mirno je stajala uz blagajnu i cijelo vrijeme plaćala račune za ljude i ležerno razgovarala sa svakim od njih, uljepšavajući im tako praznike koji su bili u toku u Americi.
Nitko, ali ne netko od kupaca i zaposlenika na tržištu, nije shvatio da njihove račune plaća svjetski poznata glazbena zvijezda i da je riječ o pjevačici Sia koja inače voli skrivati ​​lice svojom kosom na javnim nastupima i jednoj od žena koje imala privilegiju da joj Sia plati račun. Rekla je to novinarima:

“Sia je jučer platila račun za moje namirnice i hvala joj na tome. Nisam je odmah prepoznala i izvinjavam se zbog objavljivanja ove priče, ali ova ljubaznost zaslužuje javne pohvale. “