U nastavku donosimo jednu šokantnu ispovest koju je počela pr*stituka Vida Kokić koja ima 48 godina i koja sada živi u rodnoj Loznici. Ona je otkrila da je uspela da zadov*lji na desetine hiljada ljudi svih vera i nacija i da je baveći se ovim poslom zaradila skoro milion evra koje je na veliku žalost potrošila, pa sada nema šta da jede.

Uvek je pričala otvoreno i nije nikada ništa kila. Ovim poslom se bavi više od 30 godina i za to vreme je uspella da usreći više od 50.000 muškaraca a sada nažalost jedva ima šta da jede. Imala je 17 godina kada ju je porodični prijatelj odveo u Italiu, navodno da čuva decu, ali naravno to je bila jedna velika laž za njenu porodicu i odmah ju je naterao da stopira na ulici i da bude prostit*tka. Otkrila je da kada jednom neko uđe u ovaj posao, da mu nema povratka, a posle Italije su je vodili u Holandiju, Nemačku i širom Evrope.

“Iskreno, meni je to bio odličan posao zato što sam zarađivala astronomske cifre. Za noć sam znala da zad*voljim i po 30 muškaraca i zaradim 16.000 maraka. Spaval* sam sa ljudima svih vera i nacija, od Avganistanaca i Pakistanaca, preko Indusa i Kineza, do Amerikanaca, Rusa i svih evropskih naroda.

Međutim, nakon četiri godine “rada s nogu” shvatila sam da moje telo mogu dobro da unovčim i u Srbiji i vratila sam se kući” objasnila je ona. Ona kaže da je jako brzo postala jedna od najtraženijiih u našoj zemlji i da su sa njom uživali i političari, bizsnimeni i sportisti ali i obični ljudi. Svoje usluge nije uvek naplaćivala sa novcem, a kaže da je često u njima i uživala. Ostatak čitajte ovde. 

Ads