Oni su jedan od parova koji su najneuobičajeniji na našoj javnoj sceni, a mnogima još uvijek nije ni jasno kako to sve zapravo funkcioniše. Naime, poznati političar Milutin Mrkonjić Mrka i legendarna pjevačica Ana Bekuta zajedno su već godinama, iako se nikada nisu vjenčali, što samo po sebi nije čudno, osim što je Mrka još uvijek u zakonitom braku sa svojom suprugom, iako već godinama ne žive zajedno. Prije Ane je već imao nekih veza, i to se čak jednom i vjerio, ali je tu vjeridbu raskinuo zbog Ane.

Ana je priznala da joj je ispočetka sve to bilo prilično čudno, ali je shvatala Mrkine razloge, obzirom da se on obavezao da svoju suprugu “samo na papiru” izdržava do kraja života, jer želi da se brine o njoj, a Ana se sa time pomirila. Njih dvoje su u odličnim odnosima, a danas se vole isto kao i kad su tek započeli vezu. Vrlo često vole da se našale na račun svog odnosa, pa čak i kad gostuju u emisijama zajedno, a tako je bilo i ovoga puta. Oni su gostovali kod Ognjena Amidžića zajedno sa Marijom Šerifović, koja je pričala o svojoj jutjuberskoj karijeri, a onda se našalila i Ana i kazala ako ovo sve potraje, da će ona i Mrka otvoriti kanal.

Kasnije ju je Mrka zezao kako sjedi kao svoja kolegica Katarina Ostojić Kaja, na šta mu je Ana rekla da ne može sjediti kao Katarina obzirom da joj on ne da da obuče prekratku suknjicu jer ne voli da nosi kratko.

Ads