Cijeli svijet sada je u strahurai virusa koji hara svijetom sada. Svi se nalazimo u svojim domovima u izolaciji kako bi smo mogli spriječiti širenje ovog virusa. Morali smo svi da mjenjamo svoje svakodnevne navike te obaveze da svedenmo na minimum. Radi ovog virusa su zatvorene sve firme rade apoteke bolnice supermarketi i neke državne institiucije.

Pa pošto smo s ada svi u izolaciji i ne rade kometički saloni danas vam donosimo ideju kako da skinete dlačice sanausnica. U rješenju ovog problema mogu vam pomoći mnoga hemijska sredstva ali i ona koja su na prirodnim bazama.

Mi vam u nastavku donosimo prirodno rješenje a sastojci koji su va potrebni su dvije kašike meda, dvije kašike limunovog soka i jedna kašika mljevenih zobenih pahuljica ali sitno mljevenih. Sve sastojke potrebno je promješati i ujediniti. Zatim tu smjesu nanesite na kritična područja i laganim kružnim okreteima nanesite. Sačekajte par miuta nakon nanošenja te onda uklonite ostatke toplom vodom. Ponavljajte postupak dva do tri puta sedmično.

Ads