Danas u nastavku ovog članka donosimo vest koja nas je sve šokirala i ostavila bez teksta. Naime, kada je reč o današnjem vremenu u kojem živimo, oono je na neki poseban način postalo teško to definitivno neke osobe ne mogu da podnesu pritisak a koji krene da se nameće kada se stvori neke problem u životu. Na veliku žalost su loše vesti postale naša svakodnevnica, pa svakim dnaom iznova imamo sve više ubi stava si lo vanja, samo ubi stava ljui su postali podležni takvim stvarima pa se na velikužalost sve više okrenu na taj korak.

Danas naime vam donosimo loše vesti a koje su blago rečeno potresle i šokirale javnost a radi se o tome da je tridesetogodišnja žena primljena u Čačansku bolnicu, a sve zbog pokušaja ub istva , a koje je počinila u devetom mesecu trudnoće , a njeno zdravtveno stanje je se potom zakomplikovalo , te je hitno prebačena u Klinički centar u Kragujevcu. “Ona je zbog posledica polivanja benzinom i opekotina stomaka, ruku i nogu dobila povrede opasne po život i prebačena je na dalju dijagnostiku i lečenje u bolnicu i Kragujevac”, potvrđeno je za agenciju RINA.

Također, kako smo saznali prema nezvaničnim informacijama ženu koja je pokušala da izvrši samo ubis tvo, su pronašli lica iz Hirne pomoćii, a bila je u kui u kojoj je živela. Kako sazanjemo stanje bebe i dalje nije poznato , jer je žena bila pred porođajem , a prema informacijama koje su dotupne , izvesna je majka već troje dece. Koje je vaše mišljenje o ovome?

Ads