Skoro da ne postoji dan kada ne dođu neke loše vijesti a nekako je najteže kada mlade osobe izgube život. Najgore je od svega što postoje i mlade osobe koje same sebi iz nekih samo njima znanih razloga oduzmu život i iza sebe ostave neutješne najbliže. Tako se prije dva dana u Srbiji desilo u blizini Leskovca nešto što je šokiralo cijelu javnost u državi.

Mladić iz mjesta Negoslavlje kod Medveđe je pronađen mrtav u hotelskoj sobi oko 22 i 45 prije dva dana. Kako su medijima prenijeli svjedoci on je pronađen obješen u tuš kabini i  sumnja se da je u pitanju samoubistvo. Uposlenici hotela su potvrdili da je odmah pozvana i policija i hitna pomoć ali mladiću nije bilo spasa. Prema njihovim riječima, mladić inicijala G.S. se u hotel prijavio u društvu jedne ženske osobe za koju je kasnije utvrđeno da je njegova zaručnica i iznajmili su sobu u koju su se i smjestili.

Prema onome što su srpski mediji saznali iz razgovora sa njegovim prijateljima, mladić se sa djevojkom smjestio u hotel nakon što se posvađao sa svojom porodicom. On je  godinama već živio u Beogradu a u svoju rodnu Medveđu se vratio jer je želio sa svojom porodicom da dogovori detalje o svadbi jer je namjeravao uskoro da se  oženi.

Još uvijek nije poznato gdje se njegova vjerenica nalazila u trenutku kada je on izvršio samoubistvo ali se pretpostavlja da je po povratku u sobu ona našla njegovo nepomično tijelo i obavijestila uposlenike hotela koji su pozvali policiju i hitnu pomoć.

 

Ads