Džejla Ramović jedna je od najperspektivnijih mladih pjevačica na ovim prostorima, djevojka koja pored izvanrednog talenta za pjevanje ima i izgled prave mlade dive, kao i ponašanje na sceni. Kao što bi neki iz žirija Zvezda Granda kazali, ona je već “gotov proizvod”, te je upravo zbog toga i odnijela pobjedu u tom takmičenju. Kada im se prvi put predstavila, u prvom krugu, skoro svi su htjeli da rade sa njom, ali je ona očekivano izabrala Mariju, obzirom da je pop muzika najviše njen fah.

Džejla i Marija ostvarile su odličnu saradnju kao mentorka i učenica, obzirom da joj je Marija pomogla da ispolira baš samo još neke sitnice kako bi bila prava zvijezda. Međutim, u određenim srbijanskim medijima sada je došlo do sumnji kako između njih postoji nešto više. Nakon što su jučer objavljene vijesti, ali i fotografije koje ukazuju na to da se njih dvije druže mnogo više od onog što pokazuju u javnosti, Marija nije ni reagovala. Međutim, prema saznanjima srpskog tabloida, Džejlini roditelji su bili van sebe od ljutnje. Navodno oni nisu znali ništa o tome koliko su njih dvije prisne, te su bili jako neugodno iznenađeni.

Džejla je morala da se pravda, navodno ih je pokušala uvjeriti da je samo prijateljica sa Marijom i da joj cijelu ovu priču zapravo smještaju njene kolege iz takmičenja koji su ljubomorni na njen uspjeh. Džejla je navodno tada roditeljima rekla kako ima dečka i da će ga uskoro dovesti da ga upoznaju, da o njemu nije pričala samo zato što nije bila sigurna da li je ta veza ozbiljna.

Ads