Za pjevačicu Draganu Mirković možemo slobodno da kažemo, da je ona jedna od rijetkih koja je uspjela da ostvari ovakvu karijeru, i to zahvaljujući dobrim pjesmama. Dragana je pjevačica koja nikada nije gradila svoju karijeru na nekim skandalima i aferama, pa tako je ona i da ne bi neko nekim čudom izmislio nešto o njoj, ona se odselila sa svojim suprugom u Austriju 90 tih godina.

Ona je tamo sa svojom porodicom napravila jedno malo carstvo, pa tako na nastupe putuje iz Beča, a tamo joj je i smještena njena televizija DM. O televiziji se brine njena setra, a suprug Toni ima svoj biznis sa autima, pa tako da je njima Austrija druga zemlja nakon Srbije. Napravili su jedan ogromni dvorac, a on je jedan od najvećih u beču, gdje njih četvero jako lijepo žive. Svi oni imaju svoje zanimanje, a kćerka je krenula da bude foto model, dok sin voli utrke sa autima a to Dragana nikako ne voli i nije za to. Uvijek je govorila kako ima jako puno posla kada je u pitanju dvorac, jer nikako ne može da stigne da sve obavlja unutra. Tako da ona ima čak 6 žena koje poslužuju cijelu vilu. Međutim, Dragana je ta koja svako jutro sprema svom Toniju doručak, jer je to jedan ritual koji oni prate. Sada su oni situaciju sa korona virusom odlučili da iskoriste tako što će renovirati cijeli dvorac, pa su našli majstore koji će sve to da urade.

Ali se desilo nešto neočekivano, prije nekoliko dana je policija pozvala Draganu, jer je inspekcija došla na lice mjesta i zatekla nekoliko radnika koji su tu radili bez dozvole, što znači da su radili na crno. Dragana je rekla kako nema ništa s tim, jer se ona dogovarala sa čovjekom koji je bio odgovoran za ranike.

Ads