Već nekoliko godina srpsku glumicu Anu Sakuć gledamo kako se ostvaruje u domaćim ostvarenjima Državni službenik Komšije Sinđelić, a ona je imala najpoznatiju ulogu u seriji Selo gori a baba se češlja. Ana je glumica koja je pokušala da se ostvari u stranom tržištu rijeko kada priča o svom privatnom životu, a mnogo ljudi ne zna da je njen život obilježla jedna velika tragedija u životu.

Dok je ona studirala njen je rođeni brat počinio samoubistvo. Ona je tada zamalo htjela da odustane od glume i da se prestane da bavi ovim poslom. To se sve odigralo kada je ona bila na akademiji i a nije bilo jednog njenog divnog profesora koji se zove vladimir Jevtović ona možda nikad ne bi završila fakultet i ne bi postala glumica. Uvijek je bio tu i podržaavao je, a kako kaže svako je od nas treba sa sobom da nosi svoj krst. Teško je podnijela gubitak svog brata ali je također porodica bila jedna velika podrška i oslonac, jer bez nje ne bi mogla da uspije i da se digne sa dna. Ana kaže da joj je Bog dao veliku snagu, kao i njenoj porodici, jer život ide dalje i čovjek se bori sa raznim iskušenjima. Također kasnije se pričalo kako je njegovo ubistvo povezano sa crnom magijom, kao i sa raznim sektama, ali se Ana nije bazirala na to niti ona vjeruje u te priče.

Prije nekoliko nam je Ana priznala kako je dobila veliki broj ucjena u svijetu glume, da su joj bile ponuđene razne ulgoe u kinematografiji preko kreveta, ali ona nikad nije htjela da to prihvati.

Ads