Već dugo vremena se čini da se ništa dobro ne dešava oko nas i stalno pristižu loše vijesti koje se skoro sve odreda mogu svrstati u crnu hroniku. Jedva da prođe dan a da se u medijima ne pojave napisi o smrti neke poznate ličnosti, bilo od korona virusa ili neke druge bolesti ili usljed neke nesreće.

Mnoge koji maju neku vezu sa Grand produkcijom je kao grom iz vedra neba pogodila vijest od smrti Nataše Perović koja je dugi niz godina radila u ovoj produkcijskoj kući i čije je zaduženje bilo organizovanje publike u studiju, na setu emisija Granda. Aplauz publike pod njenom dirigentskom palicom je mnogo značio svim takmičarima i pjevačima koji su ovdje imali svoje nastupe i mnogima je ostala u jako lijepom sjećanju.

Nataša je preminula u najboljim godinama a njen muž i sin su s eod nje oprostili jako dirljivom porukom na društvenim mrežama. Oni su napisali da je posljednjih nekoliko dana njenog života nisu mogli ni čuti ni vidjeti jer je bila smještena u bolnicu u koju oni nisu imali pristup zbog pandemije korona virusa, ali će se uvijek sjećati srca koje im je nacrtala na prozoru svoje bolesničke sobe.

Od nje su se i mnogi pjevači koji su imali priliku upoznati je oprostili također na društvenim mrežama uz dirljive riječi, poput onih koje je napisala na Instagramu Aleksandra Tadić Cipka. Ona se od Nataše oprostila sljedećom porukom: Nato, počivajte u miru, neka vas anđeli zadrže.. Hvala Vam na svakom aplauzu, na svakoj podršci koju ste dali meni i mojim kolegama od takmičenja pa nadalje.

Ads