U poslednje vrijeme smo pisali mnogo o temama koje nas naš i ne vesele, nego naprotiv u poslednje vrijeme se desilo dosta ružnih stvari, o kojima smo pisali, a sada je došlo vrijeme da se malo opustimo, a vijest koju vam u nastavku donosimo vas možda malo i razveseli, jer po svemu sudeći ljeto još uvijek nije gotovo, i čekaju nas topliji dani i rast temperature.

Naime, poslednjih par dana su temperature nešto niže, i vrijeme je hladnije a vjerujemo da mnogima to baš i nije drago, i da bi većina voljela još malo toplijih dana. Tako najnovija prognoza koju je objavila Weather2Umbrella nam donosi rast temperature u narednim danima. Tako je Weather2Umbrella objavio:

“Samo jedan dan deli nas od kalendarskog početka jeseni, a današnji i naredni dani proteći će u znaku pravih jesenjih. Jučerašnji dan doneo je Srbiji sa severozapada prodor hladnog fronta sa kišom, pljuskovima i grmljavinom, uz osetniji pad temperatura. Oko podneva je hladni front “podelio” Srbiju, pa su tako maksimalne temperature na severu Srbije bile od 12 do 14°C, a na jugu i jugoistoku Srbije su istovremeno dostizale i 30°C. U Beogradu je oko podneva bilo jesenjih 14°C. Pred kraj dana došlo je do prestanka padavina i delimičnog razvedravanja.”

Tako nam vremenska prognoza za četvrtak i petak kaže da će u četvrtak biti promjenljivo oblačno i malo toplije, ali i dalje prohladno za ovo doba godine, a uslova za slabu kišu biće još u južnim i centralnim predjelima Srbije. Jutarnja temperatura biće od 6 do 11°C, maksimalna dnevna od 16 do 20°C, dok nas u petak očekuje sunčano vrijeme nakon hladnijeg jutra i minimalne temperature od 5 do 10°C, maksimalna dnevna biće od 21 do 25°C, u Beogradu do 23°C. Ostatak teksta pročitajte ovde.

Ads