Pjevačica Jelena Karleuša je žena kja nje uvijek znala da izazove rat i pravi skandal , ali to samo u nekim situacijama kada ona osjeti neku potrebu da to uradi. Jelena uvijek zna kako da pogodi termin kada joj opasnost krene prema dnu, uvijek zna da zategne sa nekom temom, tako da preko noći jednostavno cijeli Balkan priča priča samo o njoj.

Sada je svu pažnju posvetila samo Zvezdama Granda, tako da više ne spominje nikako razvog od supruga Duška Tošića. Jelena je jako aktivna u Zvezdama Granda mjesec dana, a prije nekoliko je ušla u veliku dramu sa Vanjom Knežević. Ona je mlada takmičarka koja je na osnovu samo jednog njenog storija odlučila da izbaci Vanju iz takmičenja i to preko jednog storija na Instagramu. Svi su se okrenuli protiv nje, a ona jako dobro zna da je tako privukla ogromnu pažnju na sebe. Međutim, Jelena je sada za Vaskrs odlučila da potrese cijeli Balkna, iako je to jedan najsretniji dan, pravoslavnik praznik. Sada je Jelena odlučila da ofarba jaja na koja je dodala i cirkone, a ta je jaja držala u kartonskoj kutiji, a javnost je cjelokupno se obrušila na nju zbog ovoga što je uradila. Da li možete da vjerujete da je pjevačica jaja ukrasila sa Luj Viton cirkonima, a dok je na neke stavila i svoje incijale?!

Jelena je dobila veliki broj komentara, zbog toga što je ovako ukrasila jaja i stavila u kartonsku kutiju. Kasnije je pjevačica napisala kako je kartonska kutija tu kako bi se samo napravio kontrast. I hvala vam što se brinete bogobojažljivi ljudi i vjernici.

+

Ads