Do prije samo desetak godina jedna od najvećih pop zvijezda u Srbiji je svakako bila Ana Nikolić, koja je u tom periodu snimila veliki broj hitova koji su se pjevali na sve strane, a is ama je bila veoma zaposlena te je imala nastupe i koncerte svakodnevno, te tada niko nije mogao ni da pretpostavi da će to da bude vrhunac njene karijere. Međutim, onda je kod nje sve počelo loše, i to već sa brakom sa muzičarem rastom, sa kojim je svo vrijeme imala mnogo problema, mada su zajedno dobili i kćerku. Nakon poroda, Ani su počeli zdravstveni problemi, počeli su joj problemi sa štitnom žlijezdom, tako da se mnogo ugojila i nikako nije mogla da riješi taj problem sa viškom kilograma

Ubrzo je došao i razvod, koji je psihički veoma loše uticao na Anu, a borba sa kilogramima je bila ostala. Nakon nekog vremena ona je odlučila da smanji želudac operativnim zahvatom, te je krenula sa rigoroznim dijetama i sa treninzima što je dovelo do velikih rezultata, tako da su se u jednom trenutku njeni fanovi uplašili da je i suviše mršava. Ona se jedno vrijeme i povukla iz javnosti, ali opet nekako uspijeva da bide dijelom skandala. Na društvenim mrežama se pojavio snimak zbog kojeg su mnogi posumnjali da je Ana na svoj nastup došla pijana kao majka, a ispadanje njenih grudi na sceni i njeno nonšalantno nastavljanje sa pjevanjem, izazvalo je niz oprečnih komentara:

” Sramota je da ovoj ženi ne pomaže niko iz njenog okruženja, da joj pruži savjet, da je uputi psihoterapeutu, da joj pomogne da se spasi alkoholizma’‘ – piše na jednoj objavi, a veoma brzo se na ovaj komentar oglasio i Anin bliski saradnik, kreator Boris Kargotić koji je dao kratak odgovor:” Zato što je to nemoguće”– njegov komentar je izazvao pravu pometnju.

Sporni snimak pogledajte OVDJE

Ads