Lepa Brena je jedna od najpoznatijih pjevačica sa ovih prostora, žena koja je ostvarila ogromnu karijeru i uvela novitete u svijetu estrade, pogotovo kada se radi o stajlingu, za koji su mnogi misli da je previše rizičan za ovakvo tržište, ali je ona uspjela u tome. Naime, mnogi su je čak upoređivali i sa Madonom, obzirom da je i Lepa Brena bila klasu iznad svih ostalih pjevačica i nije se bojala preuzeti rizik kako bi napredovala u karijeri, što joj se očigledno višestruko isplatilo. Naime, ona je u jeku karijere napravila i odličan potez kada je otvorila svoju muzičku kuću “Grand” , zajedno sa Sašom Popovićem.

Ova odluka nije samo finansijski bila odlična za nju, nego je njenom posinku donijela najveću sreću u životu, jer je baš tokom muzičkog šoua “Zvezde Granda” koji je pod okriljem kuće Grand upoznao svoju sadašnju suprugu Aleksandru Prijović, koja je tada oduševila sve u Grandu, a kasnije je ostvarila veoma uspješnu karijeru i to vrlo mlada. Naime, mnogi su bili iznenađeni kada je objavljeno da su Filip i Aleksandra u vezi, a naravno, kao i uvijek odmah su krenuli i tračevi o tome kako Aleksandra i Brena nisu baš u dobrim odnosima, pogotovo nakon što su se njih dvoje vjenčali.

One o ovome nikada nisu željele govoriti u javnosti, ali vrlo često objave poneku zajedničku sliku i time stave tačku na sve priče o njihovom neslaganju. Aleksandra je nedavno proslavila i svoj 25. rođendan, a objava Lepe Brene raznježila je mnoge. Naime, ona je stavila njihovu zajedničku sliku na društvene mreže, a zatim je napisala ispod “Sretan rođendan, da te uvek prate ljubav, hrabrost i podrška” sa puno srca.

Ads