Mi se u nastavku današnjeg članka idemo malo zabaviti sa malo vedrijim temama, jer se konstantno po medijima povlače teme koje su povezane sa ratom u Ukrajini, a ljudima je definitivno svega toga preko glave. Još ako na to dodamo i konstantno lošu situaciju po pitanju standarda u celom svetu, ali i krizi koja je pogodila celi Balkan, onda i ne čudi što su ljudi toliko depresivni. 

Zato su sve posećeniji portali., ali i grupe na fdruštvenim mrežama koje nude razonodu, zabavu, smešne slike i video klipove, kao i neizostavne viceve, koji svima nama uvek dobro dođu. Na ovim prostorima je uvek prednjačio dobar i zdrav humor, a većina viceva je o srbima, hrvatima i muslimanima, kao i neiizostavnom Husi i Hasi. 

Međ+utim, mi se danas dotičemo opet Rusije na jedan način, i to preko Vladimir Putina, koji se smatra jednim od najopasnijih predsednika na celom svetu, a danas ga koristimo tza jedan vic koji se jako brzo proširio društvenim mrežama. Tako predsednik Rusije pozove Đukanovića na večeru u Rusiju, a ovaj sa sobom povede i Driotana Abazovića. Kada su seli da jedu, Dritan je video zlatni escajg na stolu, a jedan komplet uze i sakri ispod stola. Đukanović se pocrveni, misleći da Putin ništa nije video:

“- Znaš li Vladimire da sam ja bio mađioničar pre bavljenja politikom? Praktikujem kod svih zvaničnika da izvedem neki trik – reče Milo. Putin mu odmah zatraži da mu pokaže neki trik i Milo teatralno diže tanjir u vazduh i ubaci ga ispod svog sakoa. – Znaš li gde je tanjir? – pita Milo Putina.- Pa, ispod sakoa…- Jeste, ali Dritanovog…

Ads