U nastavku vam donosimo jednu neverovatnu priču, koja je privukla dosta pažnje javnosti, a koja se odnosi na jednu ženu. Naime, njeno je ime Sindi, i ona j eostala u autu da čeka svog muža koji je otišao do radnje koja se nalazi u blizini, da kupi neke namirnice koje su im potrebne za kuću. U tom je periodu u njujorsku sunce već počelo da zalazi, a onda je ona kroz prozor auta ugledala jednu ženu kja stoji sama u dugom kaputu.

Koja se izdvaja od ostalih ljudi koji su na ulici, a bila je velika užva jer se većina njih vraćala sa posla, a ova žena je lutala bez cilja i imala je anksiozni i prestrašeni izraz na svom licu. Sindu je ovu ženu prvi put videla i nije je poznavala, ali bilo joj i više nego jasno da joj je potrebna pomoć. Kako prenose mediji, ona je čekajući muža listala aplikaciju kja inače prati zločine u oblasti grada u koojoj se ona u tom trenutku nalazila, a onda je videla i jedno obaveštenje u kojem je isalo kako su vlati proteklih 24 sata tragali za jednom ženom 60-tig godina, koja ima demenciju.

Potom je Sindi odlučila da je prati kako bi videla da li j eona bezbedna, neovisno o tome da li je reč o istoj osobi za kojom se traga. Nakon nekoliko trenutaka njoj je ta misteriozna žena polako počela da se gubi iz vidnog polja. Kada se njen muž vratio, rekla mu je da ide po pomoć. Na kraju je ispostavilo da je dobro što je ona pratila svoj instikt, jer kada je policija stigla i kada je ta žena skinula kapuljaču ispostavilo se da je reč o ženi za kojom se tragalo.

Ads