Jedan od najpoznatijih voditelja na našim prostorima je svakako Vojo Nedeljković (57), kojeg smo navikli da gledamo svakog vikenda u muzičkom takmičenju Zvezde Granda, koju itekako supješno vodi zajedno sa prelijepom Sanjom Kužet, tako da njih dvoje čine jedan odličan tandem. Međutim, malo ko zna kako izgleda njegova supruga koja je osvojila njegovo srce. Ovaj popularni voditelj već godinama uživa u skladnom braku sa njegovom suprugom Majom.

Ona je od njega mlađa 18 godina, a iako je razlika velika, njima to ne predstavlja nikakav problem i da njih dvoje savršeno funkcionišu. U braku su dobili i sina koji se zove Đorđe. Naime njegova supruga nikao ne voli da se eksponira u javnosti, pa su tako rijetke prilike kada je možemo vidjeti na nekim javnom događajima. Naime oni su se upoznali sasvim slučajno, na Trećem kanalu gdje je on svojevremeno radio.

Tako je počela njihova ljubavna priča, koja traje i dan danas. Iako ne voli da se previše eksponira u javnosti, ona se zajedno sa Vojom pojavila na žurci koju je pravio Grand povodom uspješnog poslovanja, i tada je ukrala simpatije mnogih prisutnih. Maja se na slavlju pojavila u crnim jednostavnim sandalama, crnoj majici, te elegantnim pantalonama. Sasvim malo našminkana, Maja je osmijehom razoružala prisutne. Evo pogledajte i sami kako izgleda ova prelijepa brineta pored koje je voditelj pronašao svoju sreću.

Ads