U nastavku donosimo jednu ispovest koja je mnoge ostavila u šoku i bez komentara. Muškarac je došao kući s radnog puta kako bi mogao da iznenadi svoju devojku za njen rođendan. U pitanju je momka od 30 godina a ona ima 28 godina i zajedno su već četiri godie. Oni predaju u istoj osnovnoj školi i nakon godinu dana preselili su se da žive skupa. Oni su delili interese za biciklizam i kuhane i stvari su bile dobre, ali onda je njegova devojka počela da trči u lokanom sportskom klubu i da ima divnog trenera.

On je bio slomljen kad aje otkrio da je organizovala zabavu s drugom ženom u njiovom krevetu. Njegova žena se nikada nije prestaa da priča o njoj, počela da je izlazi tri puta u sedmici na tračnje i prijavia se na neki polumaraton. Dok je vraćao film unatrag činilo mu se čudnim što bi ona ponekad skinula sportsku opremu i vratila je u fioku umesto da je opere kao da se nije oznojila u njoj.

“Pitao sam se postoji li neki muškarac za kojeg se interesuje u klubu, ali ona mi je rekla: “Sve su to žene, dušo. Nema muškaraca”. Otišao sam na trodnevnu konferenciju, ali do drugog dana, ljudi su padali od bolesti, uključujući tri glavna govornika, pa smo otišli dan ranije. Bio sam oduševljen jer je mojoj devojci bio rođendan.” pričao je on.

Ali, kada se vratio kući i otvorio vrata spavaće sobe, zatekao je svoju devojku i drugu ženu u krevetu. Odmah je otišao u pab da utopi svoju tugu. Ostatak čitajte ovde. 

Ads