Brojni su francuski glumci koji su poznati na našim prostorima, ali jedan od popularnijih je Vinsent Kasel. Ovaj 53-godišnjak zna uživati u životu. Oženjen sa 31 godinu mlađom ženom, francuskom modelicom Tinom Kunakej on ovih dana uživa na plažama Brazila. Da takvi užici poznatog para ne prođu neopaženo sve to su zabilježili paparazzi.

Vinsent i Tina su zajendo sa svojim jednogodišnjim sinom i Vinsentovom 16-godišnjom kćerkom Devom iz braka sa glumicom Monikom Beluči uživali u predivnom vremenu na brazilskoj plaži.Ovaj bračni par je rekao sudbonosno da još prije dvije godine. Iako su protekle dvije godine od vjenčanja njima ne nedostaje strasti. To najviše potvđuju intimni trenuci koje su zabilježili paparazzi na suncem obasjanoj plaži. Na jednoj od fotografija se može vidjeti mlada Tina kako sjedi na Vinsentovim koljenima dok on svojim smartfonom fotografiše njenu pozadinu, zapakovanu u izazovan bijeli kupaći kostim. Njihova strastvena igra je naravno privlačila radoznale poglede posmatrača na plaži, a oni koji su prepoznali poznati par su bili još zaintrigiraniji. Bez obzira na silne poglede ovaj zaljubljeni par je uživao sa porodicom u svome svijetu.

I Vincentova kćerka je privukla dosta pažnje na vreloj brazilskoj plaži. Ova maloljetna djevojka već gradi karijeru poput njene majke. O njenom uspjehu u vodama modelinga najviše govore uspješne reklame koje je radila za svjetski poznate Dolče i Gabanu. Uspjeh u svijetu mode u mnogome može zahvaliti svojim genima koje je naslijedila od prelijepe majke, ali i svome prirodnom talentu koji mnogi hvale. Nema boljeg mjesta za ovakav odmor od neke pješčane plaže, svima bi nam godilo.

Ads