Veliki broj zvijezda iz Jugoslavije potpuno je nestalo sa scene, bilo da je u pitanju splet okolnosti, neka nesreća, tragedija, ili jednostavno druga vremena koja su nastala a u kojima se ne mogu baš svi snaći, pa neki tako jednostavno ostanu u prošlom vremenu i kažu kako se nisu snašli u novom dobu. U posljednje vrijeme se dosta često prisjećamo velikih zvijezda iz perioda 80tih, kada je muzička i zabavna industraij općenito, bila u potpunom procvatu. Obzirom da znamo da nas prati veliki broj ljudi koji se sjećaju tog perioda, htjeli smo malo da vas podsjetimo i na te lijepe dane.

Naime, bilo je dosta pjevačica u Srbiji koje su imale uspješnu karijeru, sve je išlo super, a onda su jednostavno odlučile da krenu u novi život i da sve ostave iza sebe. Jedna od njih je bila i ova plava ljepotica, koja je bila jedna od najljepših žena u bivšoj Jugoslaviji. Njeno ime je Suzana Perović, a mnogi je znaju kao pjevačicu grupe Aska, koja je bila popularna 1986. Godine.

Suzana je tada bila na vrhuncu karijere, sve je išlo kako treba, a čak je imala priliku i da igra u poznatim filmskim ostvarenjima iz tog perioda, poput filma Tesna koža 2, gdje je glumila fatalnu ljepoticu. Javnost je dugo nakon toga nije vidjela, sve do pojavljivanja na Farmi 5, ali kasnije i u Zadruzi, gdje je čak prevarila muža sa Mikijem Đuričićem, a Miki je bio taj koji ju je čak ošamario pred milionskim auditorijumom.

Ads