U horoskop se vjeruje još od davnina, a za mnoge je uvijek predstavljao vid zabave i razonode te kako da se ubije vrijeme, dok za druge koji vjeruju u astrologiju i numerologiju, sve to ima mnogo dublje značenje. Međutim, treba biti dosta oprezan sa time, kako tvrde neki, obzirom da dosta horoskopa koje danas vidimo zapravo nisu istiniti i nisu pročitani iz zvijezda, nego su samo lažni kako bi navukli što veći broj čitalaca.

Mi vam danas donosimo horoskop za narednih sedam dana za tri horoskopska znaka koja će itekako imati više sreće nego svi ostali. Naime, Ovnovi će imati mnogo sreće u ljubavi u ovom periodu, pogotovo oni koji su samci, jer bi baš krajem mjeseca mogli da nađu svoje nove partnere i da započnu nove veze. Što se tiče posla, tu ih čeka pravi zgoditak na kraju mjeseca, pa dobro pripazite da ne fulate neku dobru priliku. I Blizanci će imati veoma  lijepo razdoblje u ljubavi i bit će mnogo sretni, dok bi 27. septembra oni koji su slobodni mogli upoznati novu ljubav.

Što se tiče Djevica, one već neko vrijeme ispred sebe imaju ljubav svog života, ali se čini kako to baš i ne vide, ali i tome bi trebao doći kraj, pa bi tako mogle započeti emotivni odnos sa nekim koga već znaju. Što se tiče posla, očekuje vas odlična poslovna prilika krajem ovog ili početkom sljedećeg mjeseca, stoga nemojte oklijevati i uzmite to. Što se tiče zdravlja, moglo bi doći do viroza pa treba da pripazite malo.

Ads