Žena sa juga Floride oporavlja se u bolnici nakon što je pronađena gola u odvodnim cijevima za kišu i oluju, a otkrivena je sasvim slučajno kada je prolaznik začuo vapaje, i kada je shvatio da vapaji dolaze iz toga pravca. Prolaznik je odmah nazvao policiju, a oni su na licu mjesta zatekli zaista nevjerojatan prizor, te im nije nikako bilo jasno kako je ta žena uopšte dospjela na to mjesto Svjedok je izjavio policiji kako je i sam pogledao u dovod kada je začuo ljudski plač i jecaje, te je nekako uspio da ugleda figuru žene

Na kraju se saznalo da se radi o ženi koja je tri sedmice ranije prijavljena kao nestala i to iz drugog okruga, koji je udaljen nekoliko kilometra od mjesta gdje su je pronašli. Zvaničnik policijske uprave Delrej Bič Ted Vajt je ta medije izjavio da je ovo jedan od najbizarnijih slučajeva na koji je policija morala intervenisati otkako je on u službi, a odvod u kojem je žena nađena je bio dubok čak osam metara. Vatrogasni tim za specijalne operacije Delrej Biča uspeo je da ukloni olujnu rešetku, te su nakon toga spustili merdevine u odvod i nekako su na kraju uspijeli da izvuku nesretnu ženu, koja se bila skroz zaglavila u odvodu, a Vajt je naveo i:

“Nije bila u stanju da se uspravi, a nije imala ni odjeću i bila je vrlo prljava. Također je zadobila neke površinske rane, a koljena su joj bila skroz izguljena”- Policija se i dalje trudi da sazna kako je ova nesretna žena uopšte dospjela u ovaj odvod i koliko je dugo bila na tom mjestu, a pretpostavlja se da je tamo provela nekoliko dana. Uz sve to i policajci i vatrogasci su rekli da je ova žena preživjela na mjestu na kojem niti jedan čovjek ne bi preživio.

 

Ads