Stara izreka koja glasi “zdrav čovek ima milion želja, dok bolestan ima samo jednu” a to je čoveku svkaom najbitnije. to najbolje znaju svi oni koji imaju neke probleme sa zdravljme a isto tako to znaju i oni poznati i bogati, koji također znau da im celo bogastvo i slava ne mogu pomoći kada bolet uzme njihov organizam pod svoje. Tako je i jedan sasvim običan i naizgled rutinski pregled dobio svoj epilog na operacijskom stolu, a u pitanju je poznata holivudska zvezda Rajan Rejnolds, koji je neprijatno iznenadio sve svoje fanove na svome Youtube kanalu, kada je otkrio sa kakvim se ozbiljnim zdravstvenim problemom suočio, ne tako davno.

Akcioni heroj Deadpool protiv ovog neprijatelja nije mogao da upotrebi svoje supermoći. Naime, ovaj svetski poznati glumac je sasvim slučajno na jednoj lekarskoj kontroli otkrio da ima polio na debelom crevu, koji može da ima ima opasne posledice kao na primer taj poli može da izazove kanc*r. Na kraju je problem uspešno rešen, ali je poznati glumac nakon ovoga svog lošeg iskustva odlučio da podigne svest u javnosti oko ozbiljnosti ovoga zdravstvenog problema.

Tako da je bolje sprečiti nego lečiti, i uraditi kolonoskopiju na vreme. Zato je snimao celi medicinski postupak i javno ga objavio Mnogi smatraju da bi malo koja poznata osoba imala hrabrosti za ovakav jedan korak, jer se na snimku vidi bukvalno kako kamera prolazi kroz anal*i otvor te se otkriva polip na desnoj strani debelog creva. Polip je odmah uklonjen, a lekar je Rejnoldsu, dok mu je uklanjao problematično tkivo rekao kako mu je kolonoskopija spasila život.

Ads