Miljana Kulić javnosti je poznata po svom učešću u rijaliti programima, a nakon diskvalifikacije iz aktuelne pete sezone najgledanijeg rijalitija Zadruga, mediji i portali ne prestaju da pišu o njoj. Naime, nakon što je fizički nasrnula na svg bivšeg dečka Zolu i udarila ga štiklom u glavu i tako mu nanijela ozbiljne povrede, odlukom Velikog šefa ona je na kraju morala da napusti rijaliti.

Miljana je nedavno šokirala javnost kada je objavila sliku na kojoj je se nalazi njena ruka i na njoj prsten, pa su mnogi mislili da se ona udala, što je ona kasnije i potvrdila, a koliko je to tačno ili ne mi ne možemo da saznamo, jer se također pojavila priča da su ona i njena porodica platile tom mladiću da glumi da je u vezi sa njom. Nakon toga javnost je opet bila šokirana kada je isplivala informacija da je ona pazarila jedan hotel i da sada traži radnike za isti, a poslednjom objavom na njenom Instagram profilu, ona je bukvalno zapalila društvene mreže.

Naime ona je u poslednje vrijeme toliko aktivna da je uspjela da obiđe Zlatibor, Niš, Beograd, u pauzama se udala i praćakala po planinskim bazenima. Stigla je i da se vidi sa starim zadrugarima, poput Milice Kemez, a slike sa tog sastanka ona je podijelila na društvenim mrežama, i to ne bi bilo nikako čudno da ona toliko nije “spržila” fotogrfije fotošopom da je ni rođena majka ne bi prepoznala. Međutim svi mi znamo kako Miljana zaista izgleda tako da su se korisnici interneta zabavili, i komentari su se samo nizali, a neki od njih bili su: “Kim Kardašijan iz Niš, ti li si?”. Evo pogledajte i sami…

Ads