Poznata Marina Tucaković je 70 tih godina bila u ljubavnoj vezi sa pjevačem Oliverom Mandićem, a to se u javnosti nije nikako spominjalo, ali su oni bili skupa u ljubavnoj romansi 4 godine. Jednom je prilikom Oliver potvrdio da je Marina patila za njim, a kako je već rekao da su bili skupa 4 godine, a dok su se oni zabavljali ona mu je napisala jednu pjesmu Ljuljaj me nežno. On je objavio tu pjesmu, a oni su prekinuli, jer je on nju ostavio zbog ljepših i mlađih djevojaka.

U njegovom je životu počelo pravo ludilo kada je on prekinuo sa njom. Međutim, oni nastavili svoju saradnju, a on se zahvaljuje jer mu je napisala divne tekstove i poslije toga je na njegovim albumima, dodao kako su ipak polslije ostali u jako bliskim odnosima poslije svega. Oni su ostali jako dobri prijatelji, a Marina je dupla škorpija i voli novac najviše. Marina je rekla kako oni nikad nisu krili svoju ljubav, Marina kaže da se ne sjeća baš svih detalja iz romanse sa njim. Kaže da je to bilo jako davno i da se zbog toga ne sjeća. On je bio jako dotjeran mladić i potpuno je bio drugačiji. Imali su oboje oko 20 godina, a kada su je upitali kakav je on kao ljubavnik ona je odgovorila da neće da priča o intimnim odnosima, pa je dodala da je samo dobar.

On je na njen nagovor postao pjevač, al nije baš kao Haris Džinović, ali je imao jako dobar glas i kako kaže Marina njegove pjesme će da žive zauvijek. Još uvijek su oni u dobrim prijateljskim odnosima, a Marina je u sretnom braku sa svojim suprugom Aleksandrom Futom Radulovićem.

Ads