Mnogi imaju problem sa viškom kilograma, i mnogo se trude da ih skinu međutim nekada im to nikako ne polazi za rukom. U nastavku vam donosimo neke faktore koji utiču na to da vam se kilogrami gomilaju, iako vi ne jedete toliko i pazite šta unosite u svoj organizam. Kada je jetra puna toksina onda ona ne može svoju funkciju koju ima da obavlja onako kako treba, pa tako mnogi ljudi ne uzimaju u obzir to da čista jetra je vjerovatno i najvažniji faktor koji ustvari određuje da li je gubljenje težine moguće, ili će to biti zaustavljeno i neće davati nikakve rezultate određeni period.

Ukoliko imate problem sa viškom kilograma i to želite da riješite onda vam savjetujemo da probate recept pomoću kojeg ćete u potpunosti da detoksikujete vašu jetru, a potrebno je samo tri dana da konzumirate piće i vaša jetra će biti očišćena od svih toksina i nečistoća. Svakako da trebate uz to da povedete računa i o vašoj ishrani i da u ovom periodu ne konzumirate alkohol.

U nastavku vam donosimo recept za piće koje treba da koristite tri dana i u toku tog perioda da izbjegavate teške obroke, a za ovo piće vam je potrebno: 3 limuna, i šolja isjeckanog peršuna, 5 stabiljki celera i 6 šolja vode. Sve ove sastojke je potrebno da samljete u blenderu, i da na kraju dodate vodu i dobro promješate. Kоnzumirајte 2 čаšе, 3 putа dnеvnо nа prаzаn stоmаk. Pоnоvitе pоstupаk u nаrеdnih 2 dаnа, zаtim nаprаvite pаuzu оd 7-10 dаnа i јоš јеdnоm pоnоvitе trеtmаn.

Ads